top of page
fulbat

fulbat

accu test

accu test

Greenline accu's

Greenline accu's

Welkom

 

VMParts.nl is een groothandel in accu's, batterijen en laders. Wij leveren accu's voor diverse toepassingen. Voor auto's, motoren, vrachtwagens, tractoren, motorhomes, campers en caravan' s ect. Ons netwerk loopt door heel Twente, en via onze partner Autobike te Haaksbergen  kunnen wij  de service bieden die u van ons mag verwachten.

Voor elke vraag hebben wij een passend antwoord. Middels advies en bijbehorende calculatie tonen wij aan u, wat de beste mogelijkheden voor u zijn. Ook voor projecten kunt u bij ons terecht. Verkoop, installatie en onderhoud kunnen een onderdeel van het geleverde totaalpakket zijn. Nazorg is tevens onze zorg. Zie ook www.autobike.nl of klik onderstaande button Autobike.


Bereikbaarheid:
 

 

Normale tijden:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00

Over ons,

 

 

Betreffende de verkoop, bemiddeling en calculatie van energie systemen onderscheiden wij ons om, u, als klant, eerst van goed advies te voorzien alvorens u tot aankoop van producten overgaat. Wij hebben een samenwerkingsverband met Autobike te Haaksbergen, samen bieden wij een betrouwbaar totaalpakket. Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Ons KvK nr: 68886535

 

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze site en/of het gebruik van onze diensten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team VMP

bottom of page